Citizen istorija

Citizen laikrodžių gamintojas duris atvėrė dar 1924 metais, Japonijoje, kuomet Shokasha laikrodžių institute buvo pristatytas pirmasis kišeninis laikrodis ,,Citizen“. Per savo gyvavimo metus Citizen įrodė esantis vienas populiariausių laikrodžių gamintojų pasaulyje, o nuo 1986 metų - didžiausias laikrodžių gamintojas.

Citizen užtikrina, jog jų gamybos filosofija nesikeičia įžengus net į antrą gamybos šimtmetį. Siekiamybė: pagaminti didžiausios vertės ir kokybės laikrodį už patrauklią kainą. Įmonė taip pat pirmoji pradėjo masinę rankinių elektroninių laikrodžių gamybą bei pirmoji laikrodžių ir apyrankių gamybai pradėjo naudoti titaną.

pirmasis citizen laikrodis

                      Vienas pirmųjų Citizen laikrodžių.

Be jokios abejonės, šis prekės ženklas taip pat laikomas vienu inovatyviausiu technologijų lyderiu pasaulyje. Laikrodžiai pasižymi ypatingu tikslumu – paklaida per metus nebūna didesnė nei 3 sekundės.

Citizen Technologijos

Better Starts Now“ (vert. Geriau Prasideda Dabar), yra kompanijos devizas, kurio buvo ir yra laikomasi nuo pat Citizen įkūrimo dienos. Nesvarbu, kas Tu esi ir ką veiki, - visada įmanoma padaryti ar sukurti kažką geresnio, o dabar – pats metas pradėti tai. Vadovaudamiesi šiomis vertybėmis kūrėjai išrado, tobulino bei sėkmingai pritaikė laikrodžių gamyboje šias technologijas:

Eco-Drive

Laikrodžiai, kurie vietoj baterijos turi ličio jonų akumuliatorių. Jis įkraunamas naudojant laikrodžio ciferblate sumontuotą saulės bateriją, kuri bet kokią šviesos šaltinio skleidžiamą šviesą paverčia elektros energija, kuri priverčia mechanizmą veikti.

Super Titanium

Laikrodžių ir apyrankių gamyboje naudojamas titanas, kuris yra 5 kartus tvirtesnis už plieną. Taip pat lengvesnis už jį. Ši medžiaga taip pat pasižymi ypatingu atsparumu įbrėžimams ir rūdijimui.

Satellite Wave GPS

Technologija leidžianti nustatyti tikslų laiką pagal signalą gautą iš palydovo. Tokiu būdu rodomos laikas bei data yra labai tikslūs. Satelitų pagalba laikrodžiai gali gauti signalus iš 38 skirtingų pasaulio laiko zonų. Šių laikrodžių paklaida per mėnesį tik iki 5 sekundžių.

satelite wawe gps technologija

Radio controlled

Laikrodžiai, kurie yra kontroliuojami radijo bangomis. Šie Citizen prekės ženklo laikrodžiai laiko ir datos signalus gauna iš atominio laikrodžio, kurio tikslumo paklaida yra 1 sekundė kas 100 000 metų. Atominiai laikrodžiai yra Vokietijoje, Japonijoje, Kinijoje ir JAV.

radio controlled technologija

Ar jau nekantraujate, jog ir Jūsų riešą papuoštų naujas Citizen?

Nepraleiskite progos! Vasarą pasitikite madingi su naujaisiais Citizen laikrodžiais. Laikrodžius įsigyti galite čia.